9 december 2021

Doe eens een Dopper cadeau!

2 min read
doppers bestellen

In dit artikel worden enkele puntjes besproken, meer bepaald enkele situaties, waarvoor een Dopper als cadeau geven geschikt is.

Voor je zoon of dochter die geslaagd is

Een Dopper cadeau doen, is leuk voor bijvoorbeeld iemand die geslaagd is. Beeld je in dat je pas bent afgestudeerd van de middelbare school en dat je verder gaat studeren. Hoe leuk is het dan om een Dopper cadeau te krijgen. Wellicht een gepersonaliseerde Dopper. Want ook dit laatste is tegenwoordig mogelijk als je Doppers bestellen. Een drinkfles cadeau krijgen waar je altijd uit kunt drinken, is helemaal hip en natuurlijk altijd handig.

doppers bestellen

Voor je vriend/man of vriendin/vrouw op het werk

In plaats van steeds een papieren bekertje te moeten nemen en daaruit te drinken, of een saaie mok die je kan pakken, is het ook leuk om op het werk te kunnen drinken uit een Dopper. Een Dopper is namelijk goed voor het milieu omdat je deze steeds kunt hervullen. En als je in gedachten houdt dat je de drinkfles van je vriend/man of vriendin/vrouw gekregen hebt, maakt dat het aan je nodige vocht komen per dag net wat leuker en prettiger!

Onder collega’s

Het is vaak al zo dat een bedrijf Doppers laat bedrukken met hun logo, deze Doppers gaat bestellen en dan geeft aan het personeel. Op die manier, als je als personeelslid je fles een keer meeneemt buiten het werk, kan het bedrijf reclame maken. Maar ook op de zaak zelf is het leuk om zo’n Dopper te krijgen. Zo kun je onder collega’s uit de Doppers drinken.

Uiteraard zijn er nog tal van andere mogelijke situaties waarvoor een Dopper als cadeau geschikt is. Dit artikel benoemde er drie: doe eens een Dopper cadeau voor je zoon of dochter die geslaagd is, voor je vriend/man of vriendin/vrouw of tot slot een Dopper cadeau van je baas dus een Dopper onder collega’s. Kortom, een Dopper is in meer situaties dan je denkt een tof cadeau en zal gewaardeerd worden door zowat iedereen!

Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *