18 september 2021

Drie leuke vakantieparken in Frankrijk

2 min read

Ben je van plan om deze vakantie er lekker op uit te gaan? Dan is Frankrijk een goede optie. Het land ligt relatief dichtbij en biedt veel variatie in landschap. Bekijk hier drie leuke vakantieparken in Frankrijk die mogelijk de perfecte plek zijn om jouw vakantie door te brengen.

Vakantiepark St. Avit Loisiris

Wil je op vakantie in de Dordogne? Dan is de Camping St. Avit Loisirs een perfect vakantiepark Frankrijk voor jou! Dit park is de perfecte uitvalsbasis om de mooie natuur in de omgeving te verkennen. Ook vind je in de buurt meerdere mooie kastelen en leuke stadjes. Het park zelf biedt een gigantisch zwembad met vier buitenbaden en een binnenzwembad. Dit park is dus ook perfect wanneer je kinderen hebt en er van verzekerd wilt zijn dat zij zich ook vermaken.

Vallée de la St. Baume

Dit vakantiepark vindt je in het mooie gebied ‘Provence.’ Houd je van luxe? Dan is dit vakantiepark echt iets voor jou. Je verblijft in mooie vakantievilla’s inclusief een goed werkende airco voor op de warme dagen. Wanneer je het park verlaat loop je direct de mooie wijngaarden in. Het park ligt vlakbij de leuke dorpjes Bandol en Cassis. Ook de bekende stad Marseille is binnen een uur rijden te bereiken. Dit vakantiepark is dus ideaal wanneer je houd van afwisseling.

Camping Les Fontaines

Ben je fan van ongerepte natuur en mooie bergen? Dan is dit vakantiepark iets voor jou. Het park ligt namelijk aan de voet van de mooie, Franse alpen. Houdt je dus van wandelen, fietsen en andere outdoor activiteiten? Dan is dit vakantiepark een goede optie om te vestigen. Het park is geschikt voor kinderen vanwege het gigantische zwembad. Toch blijft het park leuk wanneer je van rust houdt: Het park is namelijk relatief klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *