23 oktober 2021

Een clown voor vermaak van jong en oud

1 min read

Een clown is een vorm van entertainment die op veel feestjes geschikt is. Het kan niet alleen een leuke aanvulling zijn op een kinderfeestje maar is zeker ook voor volwassenen leuk.

Clown voor kinderen

Bij Evenses vind je verschillende clowns die voor diverse gelegenheden geschikt zijn. Houd bij je keuze altijd rekening met de gasten of het publiek en kies een clown die daarbij past. Voor kinderfeestjes wordt vaak gekozen voor een ballonnenclown die leuke figuren kan maken met ballonnen of een schminkclown die de jonge gasten kan omtoveren in hun idool of favoriete dier.

Clown voor volwassenen

Een clown voor volwassenen brengt andere humor dan een kinderclown. Een clown voor volwassenen kan zorgen voor vermaak maar als je het moeilijk vindt om zelf de juiste persoon te vinden win je het beste eerst advies in. Is een clown niet precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je naar een alternatief op zoek gaan zoals een mimespeler, een buikspreker of een levend standbeeld.

Maak gebruik van de online zoekhulp

Gebruik de zoekhulp om aan te geven dat je op zoek bent naar een clown of soortgelijk vermaak en geef aan voor wat voor gelegenheid het is en wat je budget is. De resultaten die naar voren komen zijn op die manier altijd geschikt voor jouw feestje en je kunt ze ook van tevoren bekijken door middel van de beschikbare demo’s die je op de website vindt.