9 december 2021

Een horeca koelkast achter in de keuken

1 min read
horeca koelkast

De keuken van een restaurant is altijd druk, helemaal wanneer je gaat kijken tijdens het avondeten. Dan komen natuurlijk veel mensen langs die bij het restaurant willen eten. De bestellingen zullen dan in de keuken blijven binnenkomen totdat het restaurant uiteindelijk weer helemaal leeg is. Om ervoor te zorgen dat je dus alles zo snel mogelijk kunt maken moet je een horeca koelkast plaatsen in de keuken. Hier kun je dan ingrediënten in bewaren zodat je ook sneller al het eten kunt gaan bereiden. De gasten hoeven dan minder lang op het eten te wachten en zullen dus ook sneller tevreden zijn.

horeca koelkast

De grote koelkast

Ieder restaurant heeft ook in het pand een grote koelkast staan waar alles in staat. Dit is ook nodig want je kunt niet alles zomaar ergens neerleggen want dan gaat het overstuur. Als je alles telkens achter uit de koelkast moet halen kost dit tijd en dan kun je ook geen andere dingen doen. Daarom is een horeca koelkast achter in de keuken ook noodzakelijk. Hier kun je dan een kleine werkvoorraad neerleggen. Ook moet je hier niet teveel neerleggen want dat is overbodig en kan voor chaos in de koelkast zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *