3 augustus 2021

Effectiviteit van stickers

2 min read

Sticker is een van de effectieve reclameproducten die overal past. Wanneer stickers zorgvuldig worden gebruikt om naamsbekendheid te genereren, kan dit zeker ROI opleveren. Er is een breed scala aan stickers op de markt, maar een doordachte selectie van stickermaterialen is noodzakelijk. Je moet eerst het doel van de sticker identificeren.

Sticker is een kostenvriendelijk product

Wanneer je een marketingstrategie maakt, is budget een must om te overwegen. Het helpt bij het identificeren van de ROI van de campagne. Het afdrukken van etiketten kost over het algemeen veel minder dan dure marketingtools zoals tv-reclame, banneradvertenties, reclameborden, enz. Creatief ontworpen etiketten kunnen gemakkelijk worden opgemerkt zonder veel moeite voor de ogen. Op maat gemaakte stickers vergroten de schoonheid en besparen op stickermateriaal. Je kunt zelfs een klein aantal afdrukken om de stickerkwaliteit te testen. Het is over het algemeen verkrijgbaar als een breed scala aan verschillende kwaliteiten. Enkele populaire soorten zijn chromo, spiegelcoating, transparant, niet schuurbaar, paneelstickers en nog veel meer. De kosten variëren afhankelijk van de kwaliteit, hoeveelheid en type bedrukking.

Sticker verschilt van ander advertentiemateriaal

Sticker kan je overal plakken. We weten dat allemaal. Maar waar je welke sticker moet gebruiken, is iets heel anders. Eerst moet je een stickerprinter raadplegen om de beste suggestie te krijgen. Als je een marketingcampagne voor een tentoonstelling of een ander evenement beheert, is het plaatsen van stickers op producten, tassen en ander materiaal belangrijk. Een goed geplaatst label met relevant materiaal is veel effectiever en creëert indirect een andere merkindruk. Je kunt zelfs weggeefevenementen van stickers maken voor marketing en het helpen van anderen. Je hebt diverse stickers, zoals: naamstickers of deurstickers.

Breed scala aan maten en vormen

Het is overal verkrijgbaar vanaf minder dan 1 inch tot maximaal volgens de vereisten. Deze grote verscheidenheid aan stickers is geschikt voor elk zakelijk of individueel doel. Het is in rol- en vel vorm. Rolvormsticker gebruikt in automatische stickerplakmachine. Het wordt over het algemeen gebruikt voor grote hoeveelheden en heeft zijn beperkingen voor de grootte. Vel vorm is zelfs in kleine hoeveelheden beschikbaar en heeft geen beperkingen voor de grootte. Vanuit vormperspectief: vierkante, ronde en op maat gestanste stickers worden vaak gebruikt. Gestanste stickers zijn voor aangepaste vereisten of hebben dezelfde vorm van plakgebied waar het wordt gebruikt. Het wordt meestal gebruikt in productverpakkingen. De grote verscheidenheid aan maten en vormen is dus gunstig voor betere selectie labels. Stickers zijn cool maar ook effectief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *