18 september 2021

Evenementen en marketing: zo combineer je dat

2 min read

Het heeft lang geduurd, maar het lijkt erop dat we weer evenementen kunnen houden. Het netwerken op locatie kan weer beginnen! We hebben hier met zijn allen lange tijd op moeten wachten, maar nu er in het najaar weer een hoop evenementen worden georganiseerd is het goed om hier alvast over na te denken. Ga je als bedrijf zelf ook iets organiseren, naar welke evenementen zul je gaan, waar ben je al voor uitgenodigd en wat heb je allemaal nodig? Lees snel verder!

Je bedrijf op locatie promoten

Bij evenementen zijn twee dingen belangrijk: naamsbekendheid vergroten en netwerken. Netwerken doe je door met veel mensen in gesprek te gaan en je naamsbekendheid vergroten doe je door een mooie, opvallende stand te bouwen. Zo is het mogelijk om Airtex producten aan te schaffen die gebruikt kunnen worden voor het aankleden van een locatie.

Naamsbekendheid creëren op verschillende manieren

Verder kun je op veel manieren zorgen voor een betere naamsbekendheid. Vooral in de tijd van nu, waarbij je online en offline met elkaar kunt combineren. Als we kijken naar het vergroten van naamsbekendheid, kun je verschillende dingen uitproberen:

  • Via Aelen en van Leeuwen is het mogelijk om drukwerk uit te laten voeren. Denk aan zowel indoor als outdoor drukwerk voor je producten, portfolio, materialen en allerlei andere mogelijkheden.
  • Mond tot mond reclame wordt nog steeds enorm veel gebruikt. Als bedrijf heb je hier invloed op door goed met je klanten om te gaan. Door iedere klant altijd een goed gevoel te geven, zal je vanzelf zien dat deze ervaringen gedeeld worden met anderen.
  • Stap de online wereld in en bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf! Het is hierbij altijd belangrijk om te kijken naar wie je doelgroep is, waar je doelgroep zich voornamelijk bevindt en hoe je je doelgroep kunt bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *