9 december 2021

Geen zon in huis met zonwerende raamfolie

2 min read

De weerspiegeling van de zon in huis voorkomen zonder het licht te ontnemen uit je huis? Ga voor zonwerende raamfolie. Raamfolie is natuurlijk sowieso al een manier om te voorkomen dat iedereen zomaar bij je naar binnen kan kijken, maar met zonwerende raamfolie voorkom je ook nog dat de zon op je ramen het te warm in huis maakt. Zonwerende raamfolie bestel je gemakkelijk via deze webshop en daar betaal je ook nog eens weinig voor. Als je eerst wil weten hoe je zonwerende raamfolie eruit ziet, bestel je zelfs voor een euro al een proefstaaltje.

Goedkoop en gemakkelijk bestellen

Zonwerende raamfolie kun je bij deze site dus goedkoop en gemakkelijk bestellen. Je kunt je zonwerende raamfolie zelfs op maat bestellen. Je meet gewoon je ramen op en geeft deze afmetingen, in centimeters, door bij je bestelling. Als je raam niet helemaal recht is of een formaat heeft tot op de millimeter, kun je zelf ook gemakkelijk de raamfolie bijwerken tot het juiste formaat. Je krijgt je zonwerende raamfolie op een rol gestuurd. Bestel je voor € 50 of meer? Dan hoef je niet te betalen voor de verzending.

Statisch raamfolie, ook voor HR++ glas

Bovendien heb je in de meeste gevallen je bestelling de dag erna al in huis. Je moet dan wel voor vier uur in de middag je bestelling geplaatst hebben, anders zal het nog een dag langer duren voordat je je bestelling krijgt. Het zonwerende raamfolie is statisch. Dat wil zeggen dat het zelfklevend aan je ramen is, zonder dat het plakresten achter laat. Het kleeft wel, maar plakt niet. Veel soorten zonwerende raamfolie bij de webshop zijn ook geschikt voor HR++ glas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *