3 augustus 2021

Hoe je iemand echt kan opvrolijken [tips]

2 min read

We hebben allemaal wel eens een griepje te pakken en dan weten we ook hoe ellendig je jezelf dan kan voelen. Helaas hebben we ook wel eens te maken met een hardnekkige griep of ziektebed van een collega waardoor je hem of haar een hart onder de riem wilt steken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om dat te doen! We geven je graag een aantal tips zodat je de volgende keer direct kan schakelen.

Stuur een ballon en kaart

Het is vrij gebruikelijk om iemand een beterschapskaart te sturen als iemand wat langer ziek is. Mocht iemand een operatie ondergaan dan is het wel zo fijn als je hem of haar beterschap kan wensen met een leuke kaart. Maar hoe leuk is het dan als je daar een beterschapsballon mee verstuurd? Een ballon is altijd een welkome verrassing voor iemand die dat absoluut niet verwacht. De euforie die kan ontstaan zorgt ervoor dat iemand voor even weer lekker in zijn of haar vel zit. Waar wacht je nog op! Bestellen maar.

Een fruitmandje

Als je ziek bent heeft je lichaam behoefte aan vitaminen omdat de kans groot is dat je te weinig hebt gegeten of gewoon te weinig binnen kan krijgen. Dan is het wel zo handig om wat fruit te eten. Als je zo ziek bent dat je jouw huis niet meer uit kan dan kan je het wel waarderen als anderen jou kunnen verzorgen met een heerlijke fruitmand. In een fruitmand zit vaak ook een beterschapskaartje met een heleboel verschillende soorten fruit zodat je direct je vitaminen binnenkrijgt. Wil je een fruitmandje bezorgen? Laat dit dan doen door een professioneel bedrijf.

Laat iemand goed uitrusten

Naast deze leuke verrassingen is het natuurlijk ook wel zo handig om iemand echt uit te laten rusten en dus zijn of haar tijd te laten nemen. Hierdoor weet je zeker dat ze niet snel terugzakken qua energie.