9 december 2021

KLIK HIER OP DEZE URL VOOR EEN GOEDE GLAZENWASSER HTTPS://CLARITY-CLEANING.NL/GLAS-EN-GEVELREINIGING/

1 min read
klik hier

Mijn vrouw is sinds een aantal weken de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze heeft een pand in Arnhem gekocht waar zij werkt. Ze wilde de ramen van haar pand graag mooi schoon houden. Tijdens het zoeken naar een goede glazenwasser zag ik dat ik was getagd in een Facebook bericht. Onder de post stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website.

klik hier

Terecht gekomen op de website van Clarity Cleaning

Toen ik op de klik hier link klikte onder de Facebook post werd ik doorverwezen naar de website van het bedrijf. De website is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. De informatie sprak mijn vrouw erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

Glazen schoon laten maken door Clarity Cleaning

Na het kennismakingsgesprek met Clarity Cleaning besloot mijn vrouw om de ramen van haar pand schoon te laten maken door Clarity Cleaning. Het bedrijf heeft de ramen van het pand van mijn vrouw nu een aantal keer schoongemaakt en zij is erg tevreden met het resultaat. We zijn daarom allebei erg tevreden over Clarity Cleaning.

Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *