25 januari 2022

Leuke activiteiten in Algarve

1 min read
algarve

Het is een karakteristieke plek in Portugal, gelegen in Zuid-Europa. Algarve is de provincie en de hoofdstad is Faro. Deze plek staat bekend om de grote kustlijn van 170 kilometer lang. Het is de perfecte plek om op vakantie te gaan, het is niet ver omdat het binnen Europa is. Door de mooie kustlijn heb je een groot strand samen met prachtig blauw water. Het heeft een mooie stad, mooie oude huizen en gebouwen. Ben je nog op zoek naar een mooie en leuke vakantiebestemming waar genoeg te beleven is? Ga dan naar deze plek in Portugal. Je vliegt voor zo’n 200 euro buiten het zomerseizoen naar deze plek.

algarve

Bezienswaardigheden

Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk je tijd zo goed mogelijk besteden, een dag een stranddag, een dag winkelen etc etc. Hier een lijst met dingen die je sowieso gezien of gedaan moet hebben als je Algarve gaat bezoeken.

  • de oude binnenstad van Faro, Faro is de stad die in de Provincie ligt. De stad is oud maar prachtig! Ga de cultuur van Faro onderzoeken!
  • Kerken bezoeken: als je geïnteresseerd bent in kerken en je bent benieuwd hoe deze er hier uit zien, bezoek dan de kerken van Tavira.
  • Lopen over de markt: op de markt in Faro heb je allerlei leuke spulletjes en etenswaren die je kan kopen en proeven. 

Ook een leuke activiteit is om met een surfleraar te leren surfen. Door de grote kust van het land is het prachtig om er te surfen. 

Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *