18 september 2021

Mooie vintage spiegels

2 min read

Bekijk de mooie vintage spiegels van goede kwaliteit bij de Spiegelshop. Bekijk op de site bijvoorbeeld spiegel Gent zilver of Quint waarvan de naam het al zegt, vijf spiegels. Veel lijsten kun je vintage noemen, en daardoor kan het best zoeken zijn op de site. Als voorbeeld, een brocante omlijsting of barok is dat vintage of klassiek? Maar ook retro, is dat een vintage spiegel of niet? Om vlot tot je doel te komen kun je bovenaan de site aan de linkerkant ‘stijlen’ selecteren, en dan zul je snel uitkomen op wat je zoekt. Je weet immers wat voor stijl interieur je nu hebt.

De Spiegelshop heeft alle stijlen

Niet alleen vintage spiegels maar ook juist moderne spiegels zijn zo uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld een spiegel met een strakke zwarte stalen lijst, wat mooi staat bij een industriële inrichting, heeft de Spiegelshop in verschillende maten en modellen. Als je op de site niet kan vinden wat of je zoekt, dan kun je de Spiegelshop Hengelo benaderen, want aldaar is een lijstenmakerij. De moderne of vintage spiegel die precies in je interieur past is dus gegarandeerd te verkrijgen. Bekijk de spiegels op de site, je ziet van hoogst klassiek tot hypermodern en alles wat daar tussenin zit, en bekijk de spiegel zonder lijst maar met een facetrand.

Handige plekken voor een spiegel zijn in ieder huis te vinden

Je kunt je interieur verrijken met een vintage spiegel, maar in huis zijn ook van die bijzonder praktische plekken voor een spiegel. De spiegel in de badkamer is onmisbaar, een passpiegel in de buurt van de kledingkast is nuttig. Mocht er een dochter in huis zijn wat een tiener is, dan is een spiegel in haar eigen kamer zodat zij met make-up kan experimenteren een aanwinst. In de gang is een spiegel handig, want aldaar kun je voordat je de deur uitgaat nog snel een blik werpen of je haar en make-up nog goed zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *