18 september 2021

Regel een mooie uitvaart

2 min read

Uitvaartverzorging Hengelo maakt afscheid nemen op een mooie manier mogelijk. Het gaat dan niet alleen om een uitvaart maar alle zorg om de uitvaart heen om de overledene zoveel mogelijk te kunnen herinneren. Een afscheid is niet standaard. Er is veel verdriet en het is ook mooi om het leven van die persoon te herinneren door uitgebreid over de overleden persoon te praten. Hiervoor is uitvaart begeleiding van Danielle een goede keuze. Van voor tot na de uitvaart wordt je tijdens de rouwperiode begeleid en wordt er over heftige emoties van verdriet en angst gesproken. Er zijn diverse opties van uitvaart begeleiding mogelijk. Uitvaartzorg Hengelo zorgt voor steun voor de nabestaanden.

Werkwijze en alles regelen

Uitvaartverzorging Hengelo kan alles voor je regelen als de persoon officieel is overleden. Je kunt de uitvaart maar ook alles daaromheen met de uitvaartbegeleider bespreken. Uitvaartverzorging Hengelo zorgt voor een heel waardevol afscheid en begeleiding tijdens de week van de uitvaart. Je kunt mooie herinneringen vastleggen en vele extra’s toepassen bij de uitvaart zoals de overleden persoon gewenst zou hebben. Ook financiële verplichtingen van de overledenen worden onder de liep genomen en eventuele lopende abonnementen kunnen in een keer allemaal worden opgezegd. Tijdens een gesprek uit voorzorg worden alle opties zoals de kosten en werkwijze besproken van de uitvaartbegeleiding.

Inspiratie en uitvaartlocaties

Er zijn diverse uitvaart locaties mogelijk voor een waardevol en bijzonder afscheid bij uitvaartverzorging Hengelo. Zo zijn er mooie locaties in de natuur waar het afscheid in in een ruste omgeving plaats kan vinden met iets van een hapje en borrel. De Houtmaat in Hengelo is zo een locaties. De uitvaartbegeleider zal ook helpen met kaarten opmaken in diverse kleuren en teksten die bij de persoonlijkheid van de overleden persoon horen. Ook een tekening of mooi schilderij kan een onderdeel zijn van de uitvaart bijvoorbeeld. Daarnaast kan er worden gekozen om de uitvaartkist te ontwerpen. Dit kan gedaan worden met stoffen, patronen en verf. Zo krijg je een unieke kist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *