18 september 2021

Solliciteren op vacatures Eindhoven Airport parttime

1 min read

Niets is leuker dan werken op een vliegveld! Je bent hier continu in contact met mensen die op vakantie gaan of net van vakantie terugkomen, waardoor je elke dag een vakantiegevoel ervaart. Wie wil er nu niet het gevoel hebben dat je het hele jaar door op vakantie bent? Er zijn gelukkig genoeg vacatures Eindhoven Airport parttime, waardoor je ook zeker iets zult vinden wat bij jou past. Maar hoe solliciteer je op een van deze vacatures? Lees hier meer over in dit artikel.

Stuur een sollicitatiebrief

Via zoekmachines en vacaturesites kun je veel vacatures Eindhoven Airport parttime vinden. Zodra je iets hebt gevonden wat je leuk lijkt, is het tijd om een sollicitatiebrief te versturen. Pas je brief aan de functie en aan het bedrijf aan en voeg een goede motivatie toe. Verstuur dit samen met je CV naar het bedrijf of het recruitmentbureau.

Ga op gesprek

Als je bent uitgekozen aan de hand van je sollicitatiebrief, mag je op gesprek komen. Tijdens dit gesprek zal het bedrijf je verschillende vragen stellen, zoals wat je goede en minder goede punten zijn en hoe je denkt iets te kunnen toevoegen in het bedrijf. Van tevoren kun je je hierop voorbereiden. Zorg ook dat je netjes gekleed komt en wees op tijd!