18 september 2021

Tips voor het organiseren voor die vette kerstborrel!

2 min read

Het jaar loopt ten einde. Oftewel de uitgelezen kans om flink uit te pakken met die jaarlijkse kerstborrel! Met een kerstborrel kun je samen met je collega’s het jaar afsluiten en een momentje pakken om even stil te staan bij alle doelen die zijn behaald het afgelopen jaar. Natuurlijk staat de kerstborrel ook in het teken van gezelligheid en het toewensen van hele fijne kerstdagen en een goed nieuwjaar. Het organiseren van een kerstborrel kan een heus karwij zijn tussen de drukte op het werk door. Onderstaande tips zullen je helpen bij het organiseren van een kerstborrel zonder stress!

Optimaal genieten van de feestdagen

Zonder lekkere hapjes is een kerstborrel natuurlijk niet compleet. Aangezien er op een kerstborrel veel mensen aanwezig kunnen zijn, is het onbegonnen werk om de hapjes zelf in elkaar te gaan knutselen. Laat die vette kerstborrel daarom geheel verzorgen door een catering! Cateraars kun je inhuren voor elk gewenste locatie en stad. Ze komen naar jou toe en verzorgen alles van top tot teen, zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Een kerstborrel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een kerstborrel Den Haag, heb je dus zo georganiseerd!

Laat het werk uit handen nemen

Met alle stress van de kerstdrukte is het niet fijn om ook nog eens een kerstborrel te moeten organiseren. Om optimaal te kunnen genieten van de feestdagen kun je daarom dus het beste hulp inschakelen van een kerst catering. Veel cateraars verzorgen zowel hapjes, drankjes als de aankleding van het evenement. Zij zorgen ervoor dat de hapjes op het juiste moment klaar staat, de drank koud is én dat alles er netjes bij staat. Hiernaast kun je soms ook meer spullen bij huren, zoals een biertap, borden en bestek. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de cateraar die je kiest. Na het evenement zorgt een cateraar er ook voor dat alles netjes opgeruimd wordt.