18 september 2021

Van welke fashion heb je nou nooit genoeg?

2 min read

Er is altijd wel een bepaald merk of item waar je in jouw kledingkast of schoenenkast nooit genoeg van hebt. Dat komt omdat je verslaafd of gewoon een mega fan bent! En natuurlijk gaat het niet alleen maar om een merk maar kan het ook specifiek gaan over een bepaald item. Denk aan onderbroeken. Daar kan je er natuurlijk niet genoeg van hebben. We vertellen je graaf welke items het meeste gekocht worden. Lees je met ons mee?

T-shirts

Of je nu een man of een vrouw bent, de t-shirts vliegen altijd de winkel uit. Ze zijn vaak redelijk goedkoop voor fashion en daardoor super aantrekkelijk om er toch nog maar een bij te kopen. Daarnaast heb je vaak ook mooi 1+1 deals die je niet kan missen. Het leuke aan t-shirts is, is dat het direct opvalt als iemand een nieuwe shirtje aan heeft. Daar krijg je weer leuk commentaar op en je krijgt weer een zelfvertrouwen boost!

Schoenen

Ja…je kan eigenlijk niet genoeg schoenen hebben in jouw schoenenkast. Zeker de vrouwen hebben er een handje van. Maar je ziet ook wel een verschuiving dat er steeds meer mannen komen die behoefte hebben aan meer schoenen. De populaire Nike’s en Adidas zijn wel eens in de sale en dan moet je er echt snel bij zijn. Vaak zit jouw schoenmaat er geen eens tussen. Als je zoekt op Floris van Bommel sale dan kan je vast je geluk niet op als jouw maat er bij zit.

Ben jij een shop-a-holic?

Als jij iemand bent die altijd het nieuwste van het nieuwste wilt dan heb je vast een kledingkast vol. Maar jouw kledingbudget vraagt dan ook behoorlijk wat van jou. Hopelijk weet jij daar dan een goede balans in te vinden. Heb jij nog leuke tips voor ons? Stuur ze gerust door.