3 augustus 2021

Verschillende interieur stijlen combineren

2 min read

Steeds vaker zien we verschillende interieur stijlen in één huis. Daar waar het vroeger bijna nooit werd gedaan, wordt het tegenwoordig steeds populairder. We zien het ook terug in de mode, waar oud met nieuw wordt gecombineerd. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Denk bijvoorbeeld aan iedere ruimte inrichten met een totaal andere stijl. Je kunt ook om de zo veel tijd veranderen van stijl, wat leuk is maar ook een stuk duurder. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor twee of drie stijlen voor heel het huis en deze te combineren. Hoe je dit kunt doen lees je hieronder!

Het belangrijkste onderdeel in interieur: accessoires

We hebben ze allemaal en je vindt ze in elke ruimte terug. Hier hebben we het natuurlijk over accessoires. Accessoires maken aan ruimte af en geven net wat extra sfeer wanneer je nog iets mist. Daarnaast kun je het met accessoires zo gek maken als je wilt.

Er bestaan verschillende soorten accessoires. Zo heb je functionele accessoires zoals een leeslamp op je nachtkastje. Ook heb je sfeer accessoires zoals een schilderij voor in de woonkamer. Tenslotte kun je ook functionele accessoires hebben die ook zorgen voor net wat extra sfeer. Denk hierbij aan een hanglampen set. Met de lampen zorg je voor goed licht boven de eettafel, maar ook voor sfeer en net wat extra romantiek.

Oud met nieuw combineren doe je zo

Vintage shoppen begint steeds meer te groeien in Nederland. Dit komt onder andere omdat duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in onze maatschappij. En dit is mooi! Heb je geen groot budget voor het inrichten van je huis? Stel je budget zo op dat je wel een nieuwe bank kunt kopen en het opvult met mooie, vintage kussens. Zo combineer je oud met nieuw!