18 september 2021

Wat blijft jouw verbazen? [Wow Watches]

2 min read

Sommige mensen kunnen van alles verbazen en de ander is weer van niks verbaasd. Die kijkt van niets of niemand op en trekt gewoon zijn eigen plan. Klinkt stoer, maar is dat wel zo leuk. Degene die verbazen genieten van de dingen die gebeuren. Denk aan het opkomen van de zon: wat een prachtig gezicht is dat toch? Je staat er misschien niet meer bij stil maar het is een ongelofelijk gecompliceerd proces waar miljoenen jaren aan evolutie aan vooraf is gegaan. De zon komt niet zomaar op en zonder zon zou er geen leven op aarde mogelijk zijn geweest. Opeens is dit dagelijks fenomeen niet meer zo nietszeggend meer, maar heel bijzonder. Degene die verbazen beseffen dit maar al te goed en staan stil bij de wonderen die iedere dag gebeuren.

Genieten van iedere dag

Elke dag heeft iets moois, misschien is het wel je horloge van Wowwatch die je verbaast hoe mooi hij eigenlijk is. Of misschien is het wel hoe mooi je keukenkastje aansluit op de rest van je kastjes. Het hoeft heel simpel te zijn, maar spullen zijn mooi. Daarnaast kunnen ook momenten prachtig zijn. Random gesprekken met vreemde kunnen je verbazen. Zo kan je opeens een bizar verhaal te oren krijgen van iemand in de trein, of vertelt een vriend of vriendin je opeens een verhaal dat je echt van binnen raakt. Als je open staat voor verbazing gebeuren de gekste dingen.

Genieten van iedere nacht

Als je een hele mooie dag hebt meegemaakt en je vol verbazing naar bed gaat, is het tijd om dit allemaal te verwerken. In je droom kan je tot rust komen en alle gedachtes van die dag verwerken. Het mooie is: zelfs in je droom kan je je verbazen. Na het wakker worden staat je weer een dag vol verrassingen te verwachten, waarvan je mag genieten.