25 januari 2022

Wat is nou een echte barber?

2 min read

Het haar van een man is vaak voor hen een stuk belangrijker dan dat je zou denken. Waar de meeste vrouwen zichzelf wat mooier maken met een laagje make-up, is het voor mannen belangrijk om en mooie coupe te hebben. Hiermee kan je er als man namelijk voor zorgen dat je er fris en netjes uit ziet, wanneer je haar helemaal mooi in model zit. Daarom wil je als man natuurlijk wel dat jouw kapper de beste is, daarom kiezen veel mannen voor een bezoek aan een barber. Wil je meer weten over wat een barber is? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Het grootste verschil tussen een baber en een kapper

Als man een barber bezoeken is een bijzondere ervaring, en ook weet je dan zeker dat je met een goed gevoel de deur uit gaat. . Het verschil tussen een normale kapper en een barber is namelijk dat een normale kapper echt alleen je haar behandeld. Bij een barber worden ook alleen mannen geknipt, die doen dat het haar en het gezichtshaar goed verzorgen. Zoals het knippen en het föhnen van het haar, en het trimmen en knippen van de baard. Dit wordt heel precies gedaan en is dan ook echt vakmanschap.

De beste barber in Rotterdam bezoeken

Als je een bezoek wilt brengen aan een barber die in heel het land bekend staat als de beste, dan zou je eens een bezoek moeten brengen aan Schorem. Dit is een barber Rotterdam en deze barberzaak bestaat al een aardige tijd. Bij Schorem ga je gegarandeerd de deur uit met een hele frisse en verzorgde look van zowel je haar als je gezichtshaar. Ook leidt Schorem allemaal andere beginnende barbers op met de kennis die zij hebben over het vak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *