9 december 2021

Wat meenemen als je gaat kamperen?

2 min read

Ik ga kamperen en ik neem mee: ja, wat moet je nu eigenlijk meenemen als je gaat kamperen? Er zijn namelijk veel dingen waar je rekening mee moet houden die er vaak bij in schieten. En dit is zonde, want je wil er natuurlijk niet tijdens het kamperen achter komen dat je de helft bent vergeten thuis. Daarom hebben wij een handige checklist voor je opgesteld. In dit artikel delen wij namelijk een aantal tips over wat je mee moet nemen als je gaat kamperen. Lees dus snel verder!

Documenten

De dingen die je echt niet wil vergeten, zijn belangrijke documenten, zoals je paspoort, rijbewijs, zorgpas en bankpas. Zorg er dus voor dat je deze bij je hebt, maar ook dat je van deze documenten een kopie hebt gemaakt. Het wil nog wel eens voorkomen dat pasjes gestolen worden op vakantie of dat je ze zelf per ongeluk kwijt raakt. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar het wordt nóg vervelender als je geen kopie hebt en alles moet gaan uitzoeken om te blokkeren. Dit kun je dus beter voorkomen door van te voren alle documenten in te scannen en deze veilig ergens op te slaan.

Douchespullen

We kennen allemaal wel de douches op campings. Je moet je eigen spullen meenemen en de douches zijn vaak ook redelijk vies. Zorg er daarom voor dat je je eigen teenslippers meeneemt voor het douchen. Verder heb je handdoeken nodig, doucheproducten en dingen als wattenschijfjes, een föhn, tandenborstel, after-sun, scheermesjes en noem het maar op. Vergeet hiernaast ook niet je medicijnen mee te nemen!


Vermaak

Natuurlijk mogen spelletjes en andere leuke vermaakspullen niet ontbreken als je gaat kamperen. Zo kun je ook walkie talkies kopen. Zeker voor jonge kinderen is dit ideaal speelplezier en kunnen ze uren zoet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *