Welke trends zien we nu veel in huizen? (3 voorbeelden)

Als je op Funda rondkijkt dan zie je een groot verschil in de foto’s van huizen. Bij het ene huis zie je dat er veel moeite wordt gedaan om de verkoop te bevorderen. Bij de ander weten de verkopers van te voren al dat de verkoop geen moeite hoeft te kosten. Dan zie je dat daar dus ook minder moeite in de meubilering wordt gestopt. We vertellen je graag welke trends we nu veel zien.

Kleuren en verf

We zien dat de wat oudere huizen een grondige lik verf kunnen gebruiken. En om de verkoop te bevorderen wordt er wel eens gekozen om in ieder geval de woonkamer in de verf te zetten. We zien voornamelijk verschillende kleuren voorkomen als bruin en donkere kleuren. Deze worden steeds vaker gebruikt en kunnen de verkoop van je woning ook zeker bevorderen. Je hoeft natuurlijk niet de allerbeste verf te kopen omdat je dit alleen doet voor de verkoop van je huis. Maar mensen kunnen zich hierdoor wel prettiger voelen.

Stalen deuren

Als je in de afgelopen jaren hebt gekozen voor stalen deuren dan ben je spekkoper. Deze trend is namelijk zo populair geworden dat je er bijna niet meer omheen kunt. Op social media zie je dat steeds meer mensen interesse krijgen in deze mooie deuren voor in de woonkamer. Dit is een trend die nog vele jaren zal doorzetten omdat stalen deuren op maat namelijk ook zorgen voor mooie lichtinval en je kamers lijken hierdoor groter. Ideaal voor de verkoop van je woning.

Aankleding

We zien dat aankleding ook behoorlijk belangrijk is bij de verkoop van je woning. Lege huizen verkopen helaas minder goed omdat mensen zich hier niet zo snel in zien wonen. Een voorbeeld van goede aankleding is het plaatsen van een mooie bank en salon tafel. Een andere grote trend zijn de boomstamtafels in de woonkamer of eetkamer.