Welke types kan je vinden in de sportschool?

Als je lekker aan het sporten ben dan valt je vast wel eens op dat je sommige mensen vaker ziet in de sportschool. Je hebt allerlei types sportschool mensen in de sportschool en eigenlijk zijn het net karikaturen. Van het mannetje die de gewichten door het dak smijt, tot de dame zie eigenlijk alleen maar bij het koffiezetapparaat staat. Ze zijn er allemaal en je zal ze vast herkennen. In dit artikel wordt kort beschreven welke typjes je allemaal kan tegenkomen in de sportschool en wellicht zijn deze ook in jouw sportschool te vinden.

De echte knallers

Je hebt van die mensen die eigenlijk altijd in de sportschool zijn. Je hebt het idee dat ze er wonen, werken en slapen. Elke keer als je gaat sporten zijn zij er ook. Ongelofelijk toch?! Het zijn echte fanatiekelingen en ze houden van lekker sporten. Het is hun tweede huis geworden en ze houden er van om hun sociale leven om de sportschool heen te bouwen.

De koffiedrinkers

Dan heb je de koffiedrinkers. Degene die eigenlijk wel aanwezig is, maar eigenlijk niks doet. Lekker praten is zijn vak, maar sporten houd maar op. Dit type is onmiskenbaar en heeft eigenlijk iedere sportschool in Rotterdam. Lekker gezellig en het maakt de sfeer. Gelukkig is koffie niet zo ongezond en het feit dat hij in ieder geval in de sportschool is, is al een goed feit.

De schreeuwers

Dan heb je nog de schreeuwers die bij iedere oefening oer geluiden maken. Je hoort dat ze aanwezig zijn en dat willen ze ook graag. Het zijn aandacht trekkers en geven er om, om gezien te worden. De status hangt af van wat anderen van ze vinden, althans wat zij denken dat jij van hun vindt. Al deze karikaturen kan je vinden in de sportschool in Rotterdam.