Zeer goede administrateur Arnhem van Flinrex

Toen ik samen met mijn tante op het internet op zoek gingen naar administrateur Arnhem kregen we veel zoekresultaten van administratiekantoren in de buurt van Arnhem. Mijn tante is namelijk al een aantal maanden de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. De administratie nam echter wel veel tijd in beslag en ze wilde dit graag door een administratiekantoor over laten nemen.

De website van Finrex

Nadat we een aantal websites hadden bezocht kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Finrex. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt.


Contact met Finrex opgenomen

De informatie die op de website stond vermeld vond mijn tante erg aantrekkelijk waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Ze werd erg vriendelijk te woord gestaan wat ze zelf erg prettig vond. Ze kon erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek en ze werd hier erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. Het bedrijf Finrex ontfermt zich nu volledig over de administratie van het bedrijf van mijn tante. De tijd die zij hiermee bespaard kan ze weer gebruiken voor het uitbreiden van haar bedrijf wat ze zelf erg fijn vindt.